Om Kvikløn

Kvikløn er en del af Dansk Løn Service, som administrerer løn, tid, projekter, produktion og personale for mindre og mellemstore virksomheder, både nationalt og internationalt.

Dansk Løn Service er en stærk spiller på løn-markedet og har i årenes løb erfaret, at mindre virksomheder har andre behov end store, når det gælder løn. Derfor blev Kvikløn udviklet. Systemet er introduceret på det danske marked i januar 2013.

Dansk Løn Service har med sin store erfaring og viden om løn skabt en løsning, som præcist dækker mindre virksomheders behov. Med Kvikløn er det nemt og billigt at indberette løn – og samtidig kan virksomhederne føle tryghed ved, at lønnen er i gode hænder. Her opstår ikke pludseligt ubehagelige overraskelser.

Kvikløn deler kontorer med Dansk Løn Service og har uhindret adgang til specialister inden for alle dele af lønadministration. Derfor er Kvikløns supportfunktion meget stærk, og Kvikløns kunder får meget for pengene, fordi systemet hele tiden bygger på viden og erfaringer fra Dansk Løn Service.

Dansk Lønservice:

Lønservice

om-kvikloen